28 Ocak 2010 Perşembe

erken kutlama ,doğum günü

Aslında 29 ocak olan doğum gününü bir hafta öncesinden kutlamaya başladık.Kızım yarın bir yaşına giriyor.29 OCAK 2008 saat 09:21 de doğmuştu.İşte bir yıl geçti ve şimdi bebeğim yavaş yavaş çocukluk zamanına yaklaşıyor.Geçen bir yıl unutulmayacak zamanlarla dolu dolu geçti.Doğduğunda kızımı ilk gördüğüm an ilk yanıma geldiği saniyeler kadife gibi yumuşacık ,ağlamaya çalışan bebeğim yanağıma ilk dokunduğunda susup minicik gözlerini açmaya çalışmıştı.İşte o an benim hayatımın en unutulmaz ve tekrarlanamaz anıydı.

Doğum günü için hazırlıklara birkaç gün önceden başladık.İmza pastanesine siparişimizi verdik.Nasıl bir pasta istediğimizi anlattık.Taptaze pastası için İmza ya teşekkür ederiz.Misafirlerimiz pastaya bayıldı.















Bunlar ipek için yaptığım civcivler :)


Yoğun kar yağışının başladığı o gün babannemiz ipek kızımız için çok güzel bir sofra hazırlamıştı.Kızımın ilk arkadaşı ecrin imiz de partiye geldi.Çok mutlu olduk.Bie önce ki gece de biz ecrinlere gitmiştik.Böylece birbirlerini gördükçe daha çok alışacaklar ve belki büyüdüklerinde biraz daha kalalım diyecekler kimbilir:)


                                  Nisan başında da ecrin in doğum gününü yapacağız inşallah :)




ipek 1 yaşında :)








bunlarda karlı manzaramız :)

Biraz kar yağışının yoğun olmasının verdiği tedirginlik biraz bir yılı geride bırakmanın verdiği şaşkınlık , sevinç, dinginlik nedeniyle çok fazla güzel fotograflar çekemediğimin farkına vardım.ipek kalabalık ortamda sürekli benimle yada büyük aşkı babasıyla olmak istiyor.




Bu güzel günümüzü bizimle paylaşan tüm dostlara teşekkürler





10 yorum:

anneCan dedi ki...

İyi ki doğmuş İpek'cim.

Nice mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllar ailece...

fazi dedi ki...

teşekkür ederiz yeni anne :)

saricizmeli dedi ki...

mutlu yaşlar, nice güzellikler diliyorum.

SERRA dedi ki...

mutlu yıllar , ailesi ile mutlu bir ömür geçirir inşl. ipek kız:)
bu arada blogger güncelleme sorunu nolcek? bir çözümü var mı acaba?

fazi dedi ki...

teşekkür ediyoruz sarıcızmeli:) teşekkürler serra güncelleme konusu araştırmada hala :(

a.y. dedi ki...

Canım nice nice yaşlara:) Aralarında 25 saatlik fark ya:) Hemen hemen aynı zamanlarda aynı duygulardan geçmişiz. Her şey çok güzel olmuş ellerine sağlık:) Hele bebeklere bayıldım :)Bana email adresin lazım hemen anneyazar@gmail.com'a yazabilirsen sevinirim.

Seyhan dedi ki...

geç kaldım ama :( Mutlu seneler İpek'çim.. İyiki doğdun..

turkuaz kıyılar dedi ki...

Ayşe İpek iyi ki doğmuş, evin neşesi olmuş:)

Allah sağlıklı bir ömür versin Fazicim, huzur ve neşe dolu bir ömrü olsun cimcimenin...

Bu arada İmza pastanesinin tam karşı sokağında oturuyorum, bu kadar yakın mıyız acaba diye umutlandım açıkçası:) yoksa sadece memnuniyetinizden mi? Bende pastalarına bayılıyorumda:)

Tekrar nice mutlu seneler diliyorum yavru kuşa, sevgiler....

fazi dedi ki...

turkuaz teşekkürler iyi dilekler için :) Bende uzun zaman selamiçeşme yakınlarında oturdum.Hatta feneryolu yakınlarında bir imza daha vardı ve biz orada kahvaltılar,akşam üstü kekleri falan yerdik:) Şimdi çok uzak değilim ama yine de biraz daha mesafe var :)Bir gün yakınlarda ki blog dostlarıyla buluşup tanışmayı çok isterim:)

fazi dedi ki...

seyhan anne yazar teşekkürler :)