28 Ağustos 2009 Cuma

Eveet mim der ki ;Seni mimleyen bloger adı yazıla buyrun : tamamen kişsel günlük sevgili tuğçe:)
Şimdi sıra mim konusunda. Sevilen 7 şey buna da buyrun:
  1. Önceliklen özgür olmayı severim.Ruhumu özgür hissetmeliyim.İstemediğim şeylere zorlanmak beni deli eder.Ruhum sıkışır.Bu nedenlen evlilik çocuk felan hep istek dahilinde olmalı hayatımda netekim netekim öyle de olmuştur:) çok şükür :)
  2. Gezmek , gezdikçe sindirmek , öğrenmek ,öğrendikçe merak etmek gibi gibi . Gezmek işim olmamalı zevk için, tatil için gezmeliyim ben.Yani tur işiyle uğraşamazdım :) Dönem dönem gezi beklentilerim değişebilir.Bir zaman gelir, içimden şöyle lüx bir otelde olayım jakuzi havyar keyfi yapayım herşey en lüxüylen yaşayayım derken öyle zaman olur şipidik terlik çanta sırta hadi olimposa çadır hayatına da diyebilirim.( bu arada tatil hediyelerine bayılırım.Şirketler çalışanlarına tatil hediye etsinler bol bol :)  )
  3. Pek beceremesemde mutfakta yemek pişirmeyi severim.Yeni tatlar lezzetler ilgimi çeker pişiresim gelir :) hatta bir ara pasta yemek kursuna  gitmeyi düşündüm lakin körolası zaman işte olmadı. Gidemedim.
  4. Meslek nedenli midir ? bilinmez ama insanla uğraşmayı severim.Hastalıklar , sağlık , hep ilgi alınımda olmuştur.Çocukken en sevdiğim oyuncaklar doktor takımı olanlardı:)
  5. Klasik bir sevgi  ama kitapları severim .
  6. Modayı severim.Hem güzide semtimiz moda hem moda  (stil , saç, makyaj , yeniler , home , dekorasyon, ) gibi 
  7. Yaz ları severim. Yazmayı severim.Kokuları severim.(Duyguların bile kokusunu severim) Bana sevmeyi öğretenleri severim.7 yi geçti mi  ne ?
Hemen  ekliyorumm.Farketmemişim ama yenianne de beni mimlemiş.Bu arada sevdiğim bloglar için hepsi diyebilirim.Hepsini okumaktan keyif alıyorum.İyi ki varsınız:)

6 yorum:

anneCan dedi ki...

bende mimledim seni..

fazi dedi ki...

amanin görmemişim kendimi :) hemencik yazıyorum :)

Tuğçe dedi ki...

Eline sağlık!Ne güzel yazmışsın :)

fazi dedi ki...

teşekkürler tuğçe:) mimlendik bir kere yazmadan olmaz :)

fazi dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
fazi dedi ki...

seni takip etmek çok keyifli sevgilim.evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.seninle daha çok uzun seneler birlikte geçsin
tunç..