23 Şubat 2010 Salı

diş fırçası

İpek kuzumun dişlerine yenileri eklenmeye devam ediyor.Sanırım alttan iki adet daha dişi geliyor:) Ben ipeğin dişleri çıktıkça seviniyor mutlu oluyorum.Annelik dedikleri gerçekten hafif delilik hali sanırım.Şimdi dişlerimiz böyle pıtır pıtır çıkarken bakımlarına da başlamayı ihmal etmemek gerek.Hem ipeğin diş bakımı için alışkanlık kazanması hem de sağlıklı dişlere sahip olması için geç kalmadan diş fırçası edinmek istiyorum.konu ile ilgi hummalı bir araştırma içindeyken colgate in web sayfasını gördüm.Anlatımıyla akıcı bilgilendirici bir site olmuş.

Ayrıca Colgete in yeni ürünü sensitive pro-relief 'i iş yerinde denedik genel anlamda memnun kaldık.Fikrimühim olarak aldığım ilk üründü ve çok keyifliydi.



4 yorum:

Seda Demirel Genç dedi ki...

canım ben Gencer'e aldım oral-b den çok küçük bir fırça.. fırçanın kıllarıda tüy gibi yumaşıcak..gencer'in öndeki iki dişini fırçalıyorum..pek müsaade etmesede gıdıklanıyo çünkü:-)) fırçanın diğer tarafıyla dişlerini kaşıyor:-((her şeyi oldugu gibi onuda kaşıyıcı yaptı..çok güzel bir diş fırçası onada bakabilrsin..
bu arada bizde iki dişte kadılk başka çıkan diş yok..ben de merakla bekliyorum yenilerini..ipek'in kilerde sağlıkla çıksın büyüsün inşallah...

fazi dedi ki...

seda bende oral-b de görmüştüm.sanırım ondan alıcam:)

fazi dedi ki...

seda bende oral-b de görmüştüm.sanırım ondan alıcam:)

Seda Demirel Genç dedi ki...

faci seni mimledim canım haberin olsun:-))